Левски тръгна с поражение в контролите преди началото на новия сезон. "Сините" показаха доста слаба игра при 0:1 от Черно море, но наставникът им Николай Митов е следял други аспекти от представянето им. 

9 дни преди първия евромач: Черно море приземи Левски

"Като цяло имам много забележки, но в този мач ме интересуваше до 70-та минута физическото състояние на футболистите да видя какво е. Имам още десет дни, в които вече започвам да чистя в тактически план много работи." 

Бурабия уведомил Левски, че не иска да играе повече там

"В последните 5-6 дни наблегнахме във физически план на отбора и това беше ай-важното. Не трябва да губим обаче в такава контрола. Не съм доволен от неща, които искам да ги премахнем. Ще го кажа на футболистите, като направим разбор и видео-анализ. Това са си неща между нас." 

Ако има мач Хайдук - Левски, няма да е на митичния "Полюд"

"Имаме още 10 дни, в които ще изчистим още много неща. Най-важното е сега всички да сме заедно. Доста неща ще се подобрят в този срок", сподели наставникът на Левски след поражението от варненци. 

Левски ще санкционира Бурабия

"Сините" се представиха доста вяло в този двубой, като им липсваше каквато и да било агресия. Но според Митов, агресията в играта на отбора ще се вижда тепърва. Интересно е кога точно, тъй като първият официален мач е след точно 9 дни. 

Почти две години по-късно: Деян Иванов пак е в игра

"Трябваше да държим повече топката. Агресията в играта ни няма общо с пасовете. Другият мач ще бъдем по-агресивни. Следващите два трансфера са ни важни. До петък трябва да ги затворим тези два трансфера." 

"Все още не съм ги гледал Сутиеска, тепърва започвам да ги гледам. Нищо не ме притеснява", сподели още Митов след поражението от Черно море.