СДВР започва разследване на среднощната заря и фойерверките в непосредствена близост до хотела, където пренощуваха футболистите на Хайдук. Тази вечер "сините" се изправят срещу хърватския тим в реванша от втория квалификационен кръг за Лига Европа. В първия мач Левски допусна минимална загуба с 0:1 в Сплит. 

Добре ли спаха футболистите на Хайдук?

"Служители на СДВР са реагирали светкавично на инцидент, възникнал тази нощ към 2.45 часа. По първоначална информация срещу хотела е била насочена заря. Намиращите се в непосредствена близост полицейски екипи са установили на място лица, чиято съпричастност към случая е в процес на изясняване. Предстои извършване на допълнителен оглед в рамките на образуваното по случая досъдебно производство", съобщават от пресцентъра на МВР.

Пирошоуто пред хотела на Хайдук стигна и до Англия

Двубоят е от 20 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио. Това са и единствените опции за зрителите, защото именно в този важен двубой "сините" ще изтърпяват наказание за игра без публика. От клуба построиха огромен екран пред стадиона, на който феновете ще могат да проследят двубоя тази вечер.