В Англия не спират да твърдят, че мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е в конфликт със звездата си Серхио Агуеро и това кара аржентинеца да иска да напусне след края на сезона. Но испанският наставник даде категоричното доказателство, че нещата не стоят по този начин. 

След мача с Нюкасъл, спечелен от "гражданите" с 3:1 след хеттрик на Агуеро, той засипа играча си с похвали и обяви, че няма намерение да взима ново попълнение на неговата позиция. Напоследък се заговори, че Сити иска Алексис Санчес от Арсенал, но Гуардиола обяви, че няма нужда от него. 

"Няма да купувам нов нападател през януари. Защо ми е, като имам Серхио, а след 2-3 седмици и Габриел Жезус ще се завърне? Толкова много съм щастлив за Агуеро! Преди първия си гол не беше докоснал топката, но това е магията му. Нямам думи да го опиша."

"Цялата му кариера тук доказва колко велик играч е, представянето му не зависи от нищо друго, освен от него самия. А той не спира да бележи в последните мачове, само на "Анфийлд" не успя", сподели Гуардиола.