Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи любопитен коментар за настоящия капитан на бившия му клуб Реал Мадрид. Специалистът заяви, че когато той е поел „белия балет“ през 2010 година Серхио Рамос не бил играл на четвъртфинал на Шампионската лига. В момента бранителят може да се похвали с три трофея от турнира на богатите. Специалния добави, че му е тежко, защото традиционно избира да работи в клубове с „големи проблеми“.

Превъртяха играта!

„Тежко е, защото винаги избирам отбори с големи проблеми. Говоря за Интер, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед. Когато поех Реал през 2010 година, сегашният капитан на отбора (Серхио Рамос), който сега има три трофея от Шампионската лига, единият вдигнат преди дни, тогава не бе играл на четвъртфинал“, коментира Моуриньо.

Бебетата на Реал Мадрид

„Това, на което човек може да се научи, е да мисли. Най-важното нещо са идеите, след това идват различните начини на мислене“, каза Моуриньо.

Португалският специалист засегна и настоящия си тим – Юнайтед.

„Играчите на Манчестър Юнайтед не знаят какво е да се печели. Изключая онези футболисти - от ерата на Фъргюсън“, добави Моуриньо. 

Погба: Моу заслужава да бъде Специалния