Ръководството на Челси е готово да направи размяна на футболисти с Реал Мадрид, пише Express. Според информацията на изданието, „сините“ възнамеряват да се възползват от интереса на европейския клубен шампион към Еден Азар и да го разменят за Кристиано Роналдо, за когото се говори, че иска да напусне „Сантиаго Бернабеу“ и към когото шампионите във Висшата лига проявяват интерес.

Пепе към Роналдо: Да идем заедно в ПСЖ

Белгиецът бе сред най-спряганите имена с Кралския клуб в последните месеци, но наскоро счупи глезен по време на тренировка на националния отбор на Белгия.

Специалния не искал Роналдо на Театъра на мечтите

Същевременно запознати казват, че и Манчестър Юнайтед бил склонен да размени свой играч за носителя на „Златната топка“. Става дума за стража на „червените дяволи“ Давид де Хеа, който Реал иска още от 2015 година насам. Според Mirror манчестърци са готови да предложат трудна за отказване оферта. 175 милиона паунда плюс Де Хеа.

Пореден знак, че Роналдо си тръгва от Реал

Адвокатът на Роналдо: Той смята обвинението за несправедливо

По-рано пък се появиха слухове, че мениджърът на тима от Театъра на мечтите – Жозе Моуриньо не желае Кристиано Роналдо в редиците си. Двамата са не само сънародници, но се познават отлично и от съвместния им престой в Кралския клуб.